Díjtáblázatunk


Csomagolási útmutatónk ide kattintva érhető el!

Fuvarirány Bútorzat, berendezésitárgy Háztartási gépek Építkezés és kellékek Kerekes és guruló tárgyak Egymásra nem rakható termékek
Budapest -Budapest Felvételtől 1 munkanap 10.220 Ft Maximum 300 cm 12.979 Ft Maximum 300 cm
Budapest -Vidék Vidék - Budapest Felvételtől 3 munkanap 11.800 Ft Maximum 300 cm 14.986 Ft Maximum 300 cm
Vidék - Vidék Felvételtől 3-6 munkanap 15.722 Ft Maximum 300 cm 19.967 Ft Maximum 300 cm

Egy darabból álló küldemény maximális súlya 80 kg lehet. Egy küldemény több terméket is tartalmazhat, ebben az esetben minden megkezdett 80 kg után ismétlődik a szállítási díj.

Egy küldemény összeadott szélessége, hosszúsága, magassága maximum 300 cm lehet. Ennek túllépése esetén minden megkezdett 300 cm után duplázódik a szállítási díj. A küldemény leghosszabb oldala maximum 250 cm és a 2. oldal 200 cm lehet.

Az ár tartalmazza a küldemény felvételi helyétől a rendelési helyére történő szállítását, valamint csomagolóanyag illetve használt termék elszállítását. Az ár tartalmazza az értékbiztosítást 150 000 Ft-ig. Utánvételre van lehetőség.

A fuvardíjat minden esetben az eladó köteles kifizetni a sofőr kollega részére az áru felvételekor.

Az ár nem tartalmazza a csomagolást! Ha a csomag túllépi a méret-, vagy súlyhatárt a csomagolási díj duplázódik. Csak biztonságosan becsomagolt terméket áll módunkban elszállítani!

A megrendelőlap kitöltésénél mindig az eladó a feladó, a címzett pedig a vásárló!


Nem szállítunk A.F.F. 9. pontja alapján például:

Növény

Túlméretes, túlsúlyos termékek

Állatok

Törékeny termékek

Dohányáru

Alkohol tartalmú italok

Fegyverek, lőszerek


Információ

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a HDT nem futár- vagy csomagküldő szolgáltató, hanem házhozszállító cég, amely a nagyobb termékekre specializálódott, ebből eredően a szállítási idő is hosszabb, mint egy futárcégnél. Sajnos egyedi időpontokra való kiszállításra nincs lehetőség. Előzetes időpont egyeztetés miatt a HDT munkatársai minden esetben egyeztetnek mind a Feladó, mind a Címzett féllel az árufelvételt és a leadást megelőzően.

Amennyiben a megrendelőlap nem a valóságnak megfelelő paraméterekkel kerül kitöltésre, vagy a termék jellegéből, állagából, állapotából kifolyólag az nem alkalmas a biztonságos szállításra, a sofőr az árufelvételi helyen megtagadhatja az árufelvételt. Ebben az esetben a Megrendelő köteles megfizetni a meghiúsult kiállás díját, amely a bruttó szállítási díj 50%-a.

A megfelelő csomagolás, ütés-, illetve élvédelem hiányából eredő sérülésekért a HDT nem tud felelősséget vállalni. Felhívjuk a megrendelők figyelmét, hogy a HDT a helyszínen nem tud gondoskodni speciális csomagolóanyagról! Amennyiben sérülékeny árut kell szállítani, úgy a feladó kötelezettsége a termék megfelelő, közúti szállításra alkalmas csomagolása.