Cégünkről


A HDT megalakulása óta meghatározó tevékenységként tekint a házhoz szállítási feladatokra. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a cégünk kezdeti éveiben a bevételeink 15-20%-a származott ebből a tevékenységből, majd a 2008-2009 üzleti években már a forgalmunk 55-60%-a keletkezett ebből a fuvarozási szegmensből.

A cég tulajdonosai mindig is az innovatív megoldások hívei voltak, így amellett döntöttek, hogy a 2009-es üzleti évben kifejlesztenek egy új fuvarozói területet és szolgáltatáskört, ami még soha nem volt ilyen szervezett és értéknövelő szolgáltatásokkal tele. Nagyon fontos volt a szolgáltatás megalkotásakor a költséghatékonyság és a környezetvédelem. Ezeket a célokat úgy kellett elérnünk, hogy közben a „vevői” megelégedettség emelkedjen.

A lehető legfontosabb érv, hogy a rendszernek nincsenek úgynevezett kommunikációs költségei, mint pl. Telefon, vagy Fax., mégis egy vevőszolgálatról vagy eladói pultból egyszerűen kezelhető, használható.

Kijelenthetjük, hogy házhoz szállítói csomagjaink maximálisan szem előtt tartják az Ügyfeleink érdekeit, s mióta ezt a termékkört bevezettük a szolgáltatásaink közé, azóta megbízóink köre folyamatosan bővül. Jellemzően fehér és barna áru forgalmazó cégekkel volt kapcsolatunk, de az utóbbi időszakban jelentős megbízásállomány érkezik bútor és sporteszköz értékesítő cégektől is.

Komoly szakmai és informatikai tudással bíró, több éve a szolgáltatói területen képzett kollégáink minden esetben a helyzet magaslatán állnak. Keressen minket bizalommal. Bármit vásárol, házhoz visszük!