Nyomonkövetés

Cégünkről

A HDT megalakulása óta meghatározó tevékenységként tekint a házhoz szállítási feladatokra. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a cégünk kezdeti éveiben a bevételeink 15-20%-a származott ebből a tevékenységből, majd a 2008-2009 üzleti években már a forgalmunk 55-60%-a keletkezett ebből a fuvarozási szegmensből.

A cég tulajdonosai mindig is az innovatív megoldások hívei voltak, így amellett döntöttek, hogy a 2009-es üzleti évben kifejlesztenek egy új fuvarozói területet és szolgáltatáskört, ami még soha nem volt ilyen szervezett és értéknövelő szolgáltatásokkal tele. Nagyon fontos volt a szolgáltatás megalkotásakor a költséghatékonyság és a környezetvédelem. Ezeket a célokat úgy kellett elérnünk, hogy közben a „vevői” megelégedettség emelkedjen.

A lehető legfontosabb érv, hogy a rendszernek nincsenek úgynevezett kommunikációs költségei, mint pl. Telefon, vagy Fax., mégis egy vevőszolgálatról vagy eladói pultból egyszerűen kezelhető, használható.

Szolgáltatásunkat 2023-as évben csomagszállítási üzletággal bővítettük, így a piacon egyedüli szereplőként 0-140 kg-ig minden termékkör szállítását meg tudjuk oldani a lehető legmagasabb minőségben.

Komoly szakmai és informatikai tudással bíró, több éve a szolgáltatói területen képzett kollégáink minden esetben az ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva dolgoznak. Keressen minket bizalommal!